• Feelgood fest 11 Sombor festival extremne muzike 2016

    Latest News

    Tuesday 17 February 2015

    Britni Spirs na 105 plasticnih operacija!



    A sada malo zanimljivosti iz života poznatih ličnosti. Na redu je naša lepa i draga Britni Spirt i njene operacije iz platične hirurgije. Britni Spirs je imala rolerkoster vožnju brojnih operacija plastične hirurgije.

    Najznačajnije operacije iz plastične hirurgije koje je imala su: nos, implantati, i injekcije botoksa. Da je sve ovo radila u Bolnici AnaLife, sigurno bi rezultati bili daleko bolji!

    Njeno prvo iskustvo sa plastičnom hirurgijom, je došlo kada je bila tinejdžerka. Uz saglasnost njene mame, ona je dobila dojke implantate u prilično ranom uzrastu, ali morala ih je ukloniti vrlo brzo, jer su njene grudi i dalje rasle.

    Međutim još dva puta od tada dodanas stavljala je implante. Nos je korigovala sa 18 godina. Korekcija nosa, nesumnjivo je njena najbolja plastična operacija, jer izgleda potpuno prirodno.



    Liposukcije suradjene nakon dve trudnoće da povrati svoj prvobitni izgled tela. Na kraju, ide priča da je ona imala injekcije botoksa u poslednjih nekoliko godina u borbi protiv nekih bora.







    Britni Spirs na 105 plasticnih operacija!
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 коментара:

    Post a Comment

    Top