• Feelgood fest 11 Sombor festival extremne muzike 2016

    Latest News

    Tuesday 20 October 2015

    Први паметни телефон из Ниша




    Компанија “Еи Ниш” представила је јуче свој први паметни телефон, који ће вероватно због могућности које пружа, забити прст у око свим светскм произвођачима мобилних телефона.
    Поред опреме која се већ сматра стандардном као што је: екран осетљив на додир, бежична интернет конекција, смс поруке, позив на чекању, Еифон је опремљен и опремом која до сада није виђена ни на једном оваквом уређају.

    Оно што Еифон издваја из мноштва сличних уређаја је: екран осетљив на прашину и кишу, 3Д камера, екран са златном и сребрном бојом (које се пресијавају на сунцу), бежична бубица за полагање испита (која је имуна на постојеће ометаче), могућност за две сим кратице и јеном хало картицом, итд.Излазак комапаније “Еи ниш” на тржиште мобилних телефона претстава први резултат сарадње са кинским гигантом у области електонских уређаја “Чинг Шу електоник” , који је најавио наставак сарадње и проширење делатности нишке електронске индустрије на мале преносиве рачунаре.

    Продаја у Србији овог супер паментног телефона трабала би да почне следећег месеца, а у остатку света тек за 90 дана, када ћемо моћи измерити успех нишке електронске индустрије бројем продатих уређаја. 



    Први паметни телефон из Ниша
    • Naslov članka: Први паметни телефон из Ниша
    • Kategorija:
    • Datum i vreme objavljivanja: 22:02
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 коментара:

    Post a Comment

    Top