• Feelgood fest 11 Sombor festival extremne muzike 2016

    Latest News

    Sunday 20 September 2015

    Zabranjeno pušenje i Silicone Soul hedlajneri festivala - Nisomnia festival 25. i 26. septembar 2015. rovovi Niške tvrđave


    Nisomnia Festival 2015, četrnaesti po redu gradski muzički festival i ove godine nam donosi dve večeri, konceptualno potpuno različite ali odlične muzike.

    Posle 25 godina, u Nišu, na prvoj večeri festivala, nastupiće legendarni Ex Yu sastav Zabranjenopušenje dok će zvezde druge večeri biti britanski DJ duo Silicone Soul.


    Dok je Silicone Soul poznat publici sa prošlogodišnjeg sjajnog nastupa u niškoj diskoteci Diamond,članovi benda Zabranjeno Pušenje se izuzetno raduju prvom nastupu u Nišu posle mnogo godina.  

    Na prvoj večeri uz Pušenje, publika iz Niša i regiona će slušati i Artan Lili, Evu Braun i The Funk Soul Brothers, dok je drugo veče rezervisano za predstavnike elektronske scene, i to PhonoRatz/Happy People, Gandhi Mother Phunkers/Bauk, El Jazzyra- Dj set i Dos Padres.

    Obe večeri festivala nastupi počinju u 22:00 sata, a program će trajati sve do 05:00 posle ponoći. 

    Cena ulaznica je 200 dinara za jedno veče i 300 dinara za komplet karata za obe večeri, kako bi ovaj kultni gradski festival bio pristupačan najširoj publici.
    Prodajna mesta: Niški kulturni centar i galerija NKC-a, Turistička organizacija Niš ( Kancelarije u Pobedinoj ulici, Voždovoj i na ulazu u Tvrđavu), Hedonist cafe, Happy house, Clock Travel. 

    Karte će po istim cenama moći da se kupe i u press centru festivala u kafiću "Movies" u Tvrđavi, 25 i 26 septembra, kao i na samom ulasku na festival.  

    Organizator festivala, četrnaestu godinu zaredom je Niški kulturni centar a pokrovitelj Grad Niš.
    Zabranjeno pušenje i Silicone Soul hedlajneri festivala - Nisomnia festival 25. i 26. septembar 2015. rovovi Niške tvrđave
    • Naslov članka: Zabranjeno pušenje i Silicone Soul hedlajneri festivala - Nisomnia festival 25. i 26. septembar 2015. rovovi Niške tvrđave
    • Kategorija:
    • Datum i vreme objavljivanja: 04:47
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 коментара:

    Post a Comment

    Top