• Feelgood fest 11 Sombor festival extremne muzike 2016

    Latest News

    Tuesday 10 February 2015

    ZVEZDA UCENILA LAZOVIĆA: Ili oprosti šest plata ili ne igraš!


    PONUDA je na stolu za Darka Lazovića kada je u pitanju njegov status u Crvenoj zvezdi do isteka ugovora u junu. Generalni direktor Zvezdan Terzić je u ponedeljak, pre povratka u Beograd, obavio preliminarni razgovor sa vezistom. Precizirao je stav kluba i "uslove" pod kojima zadržava svoje mesto u takmičarskoj ekipi, pošto je poznato da na kraju sezone Čačanin odlazi kao slobodan igrač. Zatim je za istim stolom sa Lazovićem sedeo trener Nenad Lalatović.

    Kako saznajemo, Lazoviću je predloženo da oprosti plate od januara do juna ove godine, pošto je već potpisao ugovor sa italijanskim klubom, kao i da mu se dug koji je dostigao 500.000 evra isplati u pet jednakih rata počev od septembra. Uzmi ili ostavi? Negativan odgovor znači eliminaciju iz tima za proleće.

    - Hoćemo dogovor u zajedničkom interesu, a očekujem da igrač do kraja sezone ima status prvotimca. Neke stvari moraju da se definišu - kaže Terzić.
    Terzić je poručio da je prelazni rok završen. Povredom kapitena Lukovića mlađe snage mogu da dobiju određenu minutažu.

    - Zna se da nije lako odmeniti asa, a rekao sam i Lalatoviću da ne vredi plakati za mlekom koje se prosulo. Treba vući sledeće poteze smireno. Evo, blizu scene je Vukašin Jovanović za koga je procenjeno da je biser - ističe Terzić.

    Loše iskustvo od letos bilo je nauk za čelnike šampiona.
    - Ovog puta smo do 8. januara završili veliki posao. Kasnije su samo usledili dolasci Salamija i pre par dana Orlandića, sa kojim je pojačana konkurencija u napadu - dodaje Terzić.

    ZVEZDA UCENILA LAZOVIĆA: Ili oprosti šest plata ili ne igraš!
    • Naslov članka: ZVEZDA UCENILA LAZOVIĆA: Ili oprosti šest plata ili ne igraš!
    • Kategorija:
    • Datum i vreme objavljivanja: 01:41
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 коментара:

    Post a Comment

    Top