• Feelgood fest 11 Sombor festival extremne muzike 2016

    Latest News

    Friday 27 February 2015

    Izbor za najružnijeg psa na svetu 2011 godine (VIDEO)



    Kako postoji takmičenje u lepoti pasa tako i u gradu Petaluma u Kaliforniji postoji takmičenje za najružnijeg psa na svetu. 2011 godine godine održalo se 23 takmičenje po redu, a najruznijeg psa te godine moćiće te videti u video klipu u nastavku teksta. Naravno na ovaj izbor za najružnijeg psa prijavilo se mnoštvo ružnih psećih kandidata, ipak jedan pas odeo je pobedu.


    Yoda pas ima izrazito duge tanke noge bez dlaka, buljave oči i jezik koji joj skoro da ceo viri iz njuške za stručni žiri je to bilo dovoljno da ga proglase za najružnijeg psa na svijetu.

    Yoda je inače da znate mešanac čivave i kineskog kukmastog psa. Pas Yoda  je jednostavno je oduševio ružnoćom tročlani žiri. Vlasnica Teri Šumaher izjavila je kako je Yoda puno postigla kao pas od kada je teri nju pronašla, a sada već najružnijeg psa na svetu...
      

    Kada sam tada mog psa pronašla mislila sam da je štakor! - izjavila je Teri. Ipak ovaj pas joj je doneo i skromnu  nagradu od  1.000 dolara ali i titulu najružnijeg psa na svetu za 2011 godinu. Kako je to izgledalo pogledajte u video klipu:

    Izbor za najružnijeg psa na svetu 2011 godine (VIDEO)
    • Naslov članka: Izbor za najružnijeg psa na svetu 2011 godine (VIDEO)
    • Kategorija:
    • Datum i vreme objavljivanja: 17:47
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 коментара:

    Post a Comment

    Top