• Feelgood fest 11 Sombor festival extremne muzike 2016

    Latest News

    Wednesday 25 March 2015

    Lud zbunjen normalan - Sezona 08 Epizoda 01 (2015)



    Uloge:

    Izet…………. Mustafa Nadarević
    Faruk………. Senad Bašić
    Damir……….Moamer Kasumović
    Marija………Tatjana Šojić
    Samir……….Emir Hadžihafizbegović
    Barbara……..Đana Pinjo
    Kufe…………Ljubomir Bandović
    Mentor………Ilir Tafa
    Mariofil………Mirvad Kurić
    Jure………….Admir Glamočak
    Burek………..Zlatan Zuhrić Zuhra
    Ruža…………Ksenija Marinković
    Đido Mova…..Aleksandar Seksan
    Biljana………Sanja Vejnović
    Učiteljica…….Mona Mouratović

    O radnji 8. sezone:

    Izet, Faruk i Damir, tri su generacije već svima poznate obitelji Fazlinović. S novim nastavcima dolaze i nove zgode i nezgode ove jedinstvene obitelji, a pridružit će im se i neki novi likovi. Osim Zlatana Zuhrića i Ksenije Marinković, u jednoj epizodi serije vidjet ćemo i glumicu Sanju Vejnović.
    Iako su svi mislili da su Fazlinovići stradali u avionskoj nesreći na putu za Stockholm oni su igrom slučaja ipak uspjeli preživjeti. Naime, radi Faruka su zakasnili na avion. U međuvremenu, u Sarajevu, vjerujući da su oni poginuli, svi će pokušati okoristiti se njihovim stvarima. Jedan od kolovođa je Samir kojeg u seriji utjelovljuje glumac Emir Hadžihafizbegović.

    U produkciju Akord dolazi Bahro Burek kojeg glumi Zlatan Zuhrić. Burek je scenarist i tv producent koji dolazi s prijedlogom da snimaju tv seriju. Da bi dobio posao, Faruk mora kupiti HD kameru, radi čega postaje spreman na sve, čak i da se bavi prostitucijom. Te će mu „poslove“ sređivati Indira (Jasna Beri). Mentor (Ilir Tafa) u novoj sezoni nasljeđuje dva milijuna eura, ali ne želi da to itko sazna.

    Nakon što dogovore snimanje serije, Faruk će preuzeti redateljsku palicu, Izet vodi financije, a s Marijom dogovaraju da scenografiju postave u prostor kavane San Remo. Glavna ženska uloga pripast će Barbari (Đana Pinjo). Iz Amerike dolazi Čombetov brat Kufe (Ljubomir Bandović), koji počinje raditi kao tonac u produkciji.

    Damir i Barbara žele obnoviti svoju vezu, te planiraju veliko vjenčanje. Međutim, iznenadit će ih informacija da nikada i nisu bili razvedeni. Faruk i Senada, također, žele obnoviti svoju vezu, ali im stvari ne idu na ruku. Izet je u vezi sa Ružom (Ksenija Marinković), Barbarinom mamom. Kako su svi protiv te veze, naročito Damir i Barbara, oni odlučuju viđati se u tajnosti. Njihova ljubavna idila će trajati sve do trenutka dok Izet ne shvati da je ona ''titomrzac''. Izet radi zdravstvenih problema odlučuje ipak otići u Švedsku na operaciju. Da bi osigurao novac za operaciju, on prodaje stan i to ne bilo kome.

    Najpopularnija humoristična serija već je u prvoj sezoni osigurala kultni status s brojnim poklonicima među gledateljima, a njezini obožavatelji željno očekuju novu, osmu sezonu!
    Lud zbunjen normalan - Sezona 08 Epizoda 01 (2015)
    • Naslov članka: Lud zbunjen normalan - Sezona 08 Epizoda 01 (2015)
    • Kategorija:
    • Datum i vreme objavljivanja: 20:47
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 коментара:

    Post a Comment

    Top