• Feelgood fest 11 Sombor festival extremne muzike 2016

    Latest News

    Saturday 28 February 2015

    Udala se za mrtvog momka!


    Neobično venčanje se desilo prošle sedmice u gradiću Dizi le Gros. Karen Jumeaux dvadesetogodišnja francuskinja se udala za svog izabarnika srca Antonija Maillota. Ovoj udaji odnosno ceremoniji su prisustvovali rodbina sa obe strane, kao i njihov jednogodišnji sin. Par se inače upoznao 2007 godine a sin im se rodio 2009. Ova udaja ne bi bila toliko zanimljiva da njen izabaranik (momak) nije poginuo u saobračajnoj nesreći pre dve godine 2009.


    Gradonačelnik Dizi-le-Grosa napomenuo je tokom ceremonije vjenčanja da "iz vidljivih razloga" neće čitati članke građanskog zakonika koji navodi međusobne obaveze supružnika, ali je maldoj na kraju "zaželio da pronađe svoj mir u braku".

    Posthumni brakovi su u Francuskoj dozovoljeni ali samo u slučaju kada par može dokazati da je planirao zajedničko venčanje.

    Ovakav način venčanja u frnacuskom zakonu napravljen je u decembru, daleke već nam 1959 godine, nakon tragedije koja se dogodila tokom nesreće na brani Malpase, u kojoj je poginulo više od 420 ljudi!

    Karen Jumeaux bila je u vezi sa svojim momkom skoro četiri i po godine,a par je dobio i dete. Karen je u svom slučaju. Dozvolu za brak zatražila je direktno od francuskog predsjednika Nikolasa Sarkozija, a  odgovor sa rečima DA čekala je više od godinu dana.

    Isto tako u Februaru ove godine Kristel DemiŠel (35) se udala za svog mrtvog dečka bivšeg policajca kojeg je ubio pijani vozač 2002.

    izvor: dailymail
    Udala se za mrtvog momka!
    • Naslov članka: Udala se za mrtvog momka!
    • Kategorija:
    • Datum i vreme objavljivanja: 06:37
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 коментара:

    Post a Comment

    Top