• Feelgood fest 11 Sombor festival extremne muzike 2016

    Latest News

    Thursday 26 February 2015

    Pismo Šona Konerija kako je odbio reklamu za Apple?


    Proslavljeni škotski i svetstki glumac Šon Koneri poznat po filmovima agentu Dzemsu Bondu, nekoliko je puta odbio snimiti reklamu za svetsku poznatu kompaniju Apple...


    1998. godine sadašnji direktor kompanije Apple Stiv Dzobs je u nekoliko navrata pokušavao da nagovori glumca Šona Konerija da snimi reklamu za Apple. Šon je posle nekoliko negativnih odgovora Stivu Dzobsu, odlučio na svoj način objasniti direktoru Apple kompanije da nije zainteresovan i jednom za sva vremena ga uveri da od snimanja reklame nema ništa i nikad neće ni doći.

     Šon Koneri svoje posljednje upićeno pismo sa "ne" Apple kompaniji donosno Stivu rekao davne 1998. godine, dok je originalno pismo objavljeno na Twitteru. Prenosimo ga slikom u celini kao i prevodom za one koji ne znaju engleski jezik: 



    Sadržaj pisma koje je napisao Šon Koneri Stivu:

     "Gospodine Jobs,

     Ovo ću Vam reći još samo jednom. Vi razumete engleski, zar ne? Neću prodati svoju dušu Appleu, kao ni bilo kojoj drugoj kompaniji. Ne interesuje me "menjanje sveta" koje vi spominjete. Vi nemate ništa što meni treba i što želim. Vi ste prodavač računara, a ja sam je*eni James Bond. Ne mogu zamisliti brži način uništavanja svoje karijere od pojavljivanja u jednoj od vaših reklama. Molim Vas da me više ne kontaktirate"


    i tako je  uspeo da natera direktora Apple kompanije da odustane od svog plana angažovanja poznatog glumca za apple.

    Pismo Šona Konerija kako je odbio reklamu za Apple?
    • Naslov članka: Pismo Šona Konerija kako je odbio reklamu za Apple?
    • Kategorija:
    • Datum i vreme objavljivanja: 12:31
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 коментара:

    Post a Comment

    Top