• Feelgood fest 11 Sombor festival extremne muzike 2016

    Latest News

    Monday 23 February 2015

    Ne zna čitati a poseduje bogatstvo od 450 miliona evra


    Andreas Panayiotou (45) je jedan od najbogatijih ljudi u Velikoj Britanij njegovo bogatstvo se procenjuje na oko 450 miliona evra.Ali  na žalost Andreas ne zna čitati! Zbog disleksije od koje pati nije u stanju popuniti ni najjednostavniji obrazac...


    On kaže "Kao dete sam davao sve od sebe da naučim čitati.Reči su se samo vrtele u mom mozgu", priznao je u razgovoru za tabloidne novine "The Sun".


     S 14 godina odlučio je da napusti školu, ali ga to nije nimalo omelo da danas poseduje pravu imperiju Andreas danas u svom vlasništvu ima  tri aviona, jahtu i kompaniju.


    Da kažemo on je i bivši bokser, koji je rodjen na Kipru. Ponekad Andreas ima velikih problema s napadima nervoze kada je potrebno pročitati  saobraćajni znak dok vozi.

    Njegovo poslovno carstvo počelo se graditi dok je još bio mladić. Prvo je radio kod oca, pa nastavio s kupovinom zemljišta i gradnjom pa prodajom stanova. Danas živi na veleletnom imanju u blizini Londona, a uveren je da ništa od toga ne bi stekao da se nije morao boriti s disleksijom.

    On dodaje da je jako dobro izvežbao mozak za fotografsko pamćenje, pa ima sjajnu memoriju, zbog čega je kreativniji u rešavanju problema u životu kao i u poslu.
    Ne zna čitati a poseduje bogatstvo od 450 miliona evra
    • Naslov članka: Ne zna čitati a poseduje bogatstvo od 450 miliona evra
    • Kategorija:
    • Datum i vreme objavljivanja: 07:58
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 коментара:

    Post a Comment

    Top