• Feelgood fest 11 Sombor festival extremne muzike 2016

    Latest News

    Monday 23 February 2015

    Srbi će preživeti smak sveta!

    KREMNA - Srbija će biti Nojeva barka! Ako je suditi po proročanstvu Mitra i Miloša Tarabića, čuvenih proroka iz Kremana koji su živeli u 19. veku, našu zemlju će uskoro masovno početi da naseljavaju stranci. Razlog - ekološke katastrofe i ratna razaranja koja su Tarabići najavili za početak novog milenijuma.




    - Miloš Tarabić je „video“ da će kolone izbeglica iz razvijenih zemalja sveta čekati na granici i po nekoliko dana samo da se dokopaju Srbije, a sve to je zapisao protojerej Zarije Zaharić - priča za Kurir Dragan Pjević, mašinski inženjer koji čuva od zaborava dom kremanskih proroka. Prema njegovim rečima, najavljeni spas koji ljude očekuje između tri krstaste gore nalazi se upravo nadomak Kremana.

    - Tumači tvrde da su u pitanju Tara, Zlatibor i Šargan, odnosno tri gore - Mokra, Očka i Jelova - objašnjava on i podseća da su Tarabići predvideli oduzimanje Kosova Srbiji, ali i povratak teritorije.


    - Kosovo će biti vraćeno, napustiće ga Albanci. Biće poraženi i daće im se da idu do Australije, Amerike... Tako su govorili proroci čija se mnoga proročanstva poklapaju sa Nostradamusovim, ali i kalendarom drevnih Maja - objašnjava Pjević. On podseća da su Tarabići do sada predvideli i pronalazak televizije, dolazak telefona i telegrafa, smene na prestolu, propast Karađorđevića, njihov povratak u zemlju, dolazak Josipa Broza na vlast, ali i „strane ljude“ koji će iz Kremana pokušati da preuzmu kamen.


    - Pre nekoliko godina predstavnici jedna engleske kompanije došli su, uzeli uzorke rude i odneli ih u London. To dovoljno govori o verodostojnosti proročanstva - naglašava Pjević.


     

    Ovako su govorili Tarabići

    Narod će izglupiti i glupiti sve više i više.


    Čovek će više vjerovati svom sokoćalu, nego svome prvom komšiji...


    Ljudi će omrznuti vazduh i svu božju ljepotu, pa će bježati u smrad. Niko ih neće tamo goniti, nego će oni to sami, od svoje volje, činjeti.


    U Srbiji nećeš moći da razlikuješ koje je muško, a koje je žensko čeljade. Ta nesreća će nam doći sa drugijeh strana, ali će se kod nas najviše zadržati.


    Gusle će umuknuti kada dođe vreme cepanja dve državice, koje su svaka za sebe male, a zajedno jedva da su nešto.



    Otići ćemo neđe na sjevernu stranu, te ćemo pošlje vidjeti kaku smo glupost učinjeli i jopet ćemo se vamo vratiti.


    izvor: kurir.rs
    Srbi će preživeti smak sveta!
    • Naslov članka: Srbi će preživeti smak sveta!
    • Kategorija:
    • Datum i vreme objavljivanja: 05:13
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 коментара:

    Post a Comment

    Top